skip to Main Content

Smo manjše slovensko proizvodno podjetje, ki se na slovenskem tržišču predstavlja s široko paleto čajev in čajnih mešanic v različnih pakiranjih. Na trgu smo prisotni z istoimensko blagovno znamko že od leta 1992.

Skozi vse leto imamo na zalogi poleg ustaljenih okusov sadnih čajev in izbranih zeliščnih čajev kontroliranega porekla tudi specialne čaje, s katerimi zadovoljujemo predvsem potrebe zahtevnejših kupcev.

Blagovna znamka čajev MOGOTA odraža veliko kakovost, kontrolirano poreklo in pestrost ponudbe, ki se nenehno dopolnjuje z lastno razvojno in tržno strategijo, ob upoštevanju novih trendov in zahtev potrošnikov, na domačem in tujih trgih. Za proizvodnjo čajev se uporabljajo samo visoko kakovostne naravne surovine, ki so skrbno izbrane in nadzorovane.

Kje lahko dobite naše čaje?

Potrošnikom so naši izdelki dosegljivi v vseh večjih in manjših trgovskih podjetjih, gostinskih lokalih, zdraviliških centrih in hotelih po Sloveniji.

Čaje iz našega proizvodnega programa je možno naročiti tudi pisno ali preko telefona v prodajni službi podjetja. Dostava je mogoča preko storitev Pošte Slovenije, večja naročila pa vam z veseljem pripeljemo na želeni naslov.

Košarica
Back To Top